Aspectul placut al oricarei incaperi este dat de designul elementelor. Astfel, in baie, bunul gust depinde si de forma accesoriilor, dar si de materialul din care sunt confectionate. Cele mai ofertante in materie de design sunt modelele de suport pentru prosoape de baie din inox.

Oferta este variata, trebuie doar sa hotarasti ce cumperi. 

Suport metalic tip inel

Sfatul nostru este sa tii cont de dimensiunea baii de care dispui si sa cumperi un suport pentru prosoape de baie din inox, care sa se potriveasca, pe cat posibil, cu celelalte accesorii din incapere.

Daca spatiul este unul mic, iti sugeram sa alegi un suport pentru prosop tip inel. Unele inele au o forma ovoidala si, deci, sustin mai multe prosoape.

Suport prosop inox tip bara sau bara dubla

In incaperile mai generoase ca spatiu, o idee buna este sa montezi un suport pentru prosoape din inox tip bara ori cu bara dubla. Unde sa le strecori? O posibilitate ar fi sa le montezi langa lavoar si cabina de dus/cada, pe un perete despartitor. In functie de designul baii, acestea arata foarte bine si montate pe peretele de langa usa, vizavi de cada.

Noua ne place sa ne lasam imaginatia libera si sa facem si combinatii intre produse cum ar fi sa montam pe acelasi perete un suport tip bara dubla si unul dublu batant dedesubt.


Sistemul dublu batant ocupa un perimetru destul de restrans, de aceea e la fel de indicat pentru baile de dimensiuni reduse. E practic si arata si foarte bine langa cada.

Cele mai cautate modele de suport pentru prosoape sunt cele care ofera un spatiu mai larg de stocare, pentru prosoape si pentru halate/pijamale. Suportul metalic dotat cu gratar sau cuierul metalic prevazut cu cinci agatatori metalice sunt achizitii perfecte pentru proprietarii amatori de produse rezistente si elegante.

Si partea cea mai buna e ca toate aceste produse iti respecta si bugetul!

Deci, ce alegi?