Bateriile din alamă au fost o alegere populară pentru instalațiile sanitare pentru o lungă perioadă de timp, dar creșterea cererii de oțel inoxidabil a stârnit o dezbatere cu privire la care dintre ele este mai bună. În timp ce oțelul inoxidabil este un material solid și durabil, unele diferențe semnificative între cele două fac bateriile sanitare din alamă o alegere mai bună în multe cazuri.

Nivelul de corodare

Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale bateriilor din alamă față de cele din oțel inoxidabil este rezistența lor la coroziune. Alama este în mod natural rezistentă la coroziune, ceea ce o face un material excelent pentru bateriile sanitare expuse frecvent la umiditate și apă.

Pe de altă parte, oțelul inoxidabil poate fi predispus la rugină și pete dacă nu este îngrijit corespunzător. Acest lucru este valabil mai ales dacă bateria intră în contact cu substanțe chimice acide sau dure, care pot deteriora suprafața metalului.

Atractivitate estetică

Un alt avantaj al bateriilor sanitare din alamă este atractivitatea lor estetică. Alama are un aspect clasic și elegant care poate adăuga o notă de rafinament oricărei încăperi. Iar pentru spații sofisticate și elegante, poți alege gama Sanobi BLACK.

Deși este elegant și modern, oțelul inoxidabil are un aspect mai industrial, care poate să nu fie la fel de atrăgător în anumite setări.

Durabilitate

Bateriile sanitare din alamă tind, de asemenea, să fie mai durabile decât cele din oțel inoxidabil. Alama este un material robust, robust, care poate rezista la uzură în timp.

De asemenea, este mai rezistent la crăpare și rupere decât oțelul inoxidabil, care poate fi predispus la aceste probleme dacă nu este fabricat cu oțel de calitate superioară.

Aceasta înseamnă că bateriile din alamă sunt mai puțin probabil să necesite reparații sau înlocuiri, economisind bani pe termen lung.

Întreținere mai ușoară

În ceea ce privește întreținerea, bateriile sanitare din alamă sunt în general mai ușor de curățat și întreținut decât cele din oțel inoxidabil. Alama necesită întreținere minimă și poate fi curățată cu un detergent neabraziv sau șters cu o cârpă umedă.

În schimb, oțelul inoxidabil poate fi mai dificil de curățat datorită tendinței sale de a arăta amprente și filigrane. În plus, oțelul inoxidabil necesită curățare mai frecventă pentru a preveni acumularea de murdărie și murdărie.

Calitate și sănătate

Produsele Sanobi sunt calitative, pentru că noi folosim alamă HPb59-1 și HPb57-3, adică alama cea bună, care nu eliberează plumb în apa ta. De asemenea, folosim un cartuș bun, iar bateriile noastre din alamă au calități antibacteriene naturale.

Alama este alegerea superioară

În concluzie, în timp ce bateriile sanitare din oțel inoxidabil pot avea avantaje în contexte specifice, bateriile sanitare din alamă rămân alegerea superioară în multe situații. Cu rezistența lor naturală la coroziune, aspectul elegant, durabilitatea și ușurința de întreținere, bateriile din alamă sunt o investiție excelentă pentru orice proprietar de casă sau proprietar de afaceri care caută corpuri sanitare de calitate care să reziste ani de zile.