Probabil că nu te-ai gândi niciodată că alegerea unei baterii în baia sau bucătăria ta ar putea avea atâta importanță. Și totuși, iată că știința ne spune că trebuie să fim mai atenți cu privire la obiectele sanitare pe care le cumpărăm pentru uzul familiei noastre.

Scopul acestui articol este de a te ajuta să faci o alegere informată și să fii convins că bateriile sanitare din alamă sunt o alegere sănătoasă pentru tine și cei dragi ai tăi.

 De ce este alama un material deosebit?

 Alama, o combinație de cupru și zinc, este un material durabil, rezistent la coroziune, care este extrem de ușor de prelucrat și care nu este toxic.

Acest lucru face ca bateriile sanitare din alamă să fie o alegere populară pentru baie și bucătărie, ajutând la crearea unui mediu mai sănătos de trai.

 De ce este alama cel mai bun material pentru bateriile sanitare?

 Iată câteva motive pentru care o baterie din alamă te poate face să duci o viață mai sănătoasă:

 

  1. Durabilitatea

Bateriile sanitare din alamă Sanobi sunt construite pentru a fi durabile și rezistente la coroziune. Asta înseamnă că nu va fi nevoie să le înlocuiești la fel de des precum cele din alte materiale. În plus, prin alegerea de baterii din alamă, contribui la reducerea deșeurilor și a consumului de resurse pentru a înlocui bateriile defecte.

 

  1. Puritatea apei

Bateriile sanitare din alamă Sanobi sunt proiectate pentru a furniza apa de calitate superioara, pură și fără substanțe chimice toxice, cum ar fi BPA-ul sau PVC-ul. Aceste baterii sunt fabricate din alamă de cea mai bună calitate, care nu va coroda în timp. Iar acest lucru contribuie la prevenirea contaminării apei cu particule de metale grele, cum ar fi plumbul.

 

  1. Sănătatea familiei

Bateriile din alamă sunt antimicrobiene și rezistă creșterii bacteriilor dăunătoare. Fiind un material non-toxic și non-reactiv, alama face ca apa să rămână întotdeauna pură. Acest lucru va contribui la prevenirea infecțiilor și a bolilor, cum ar fi tulburările digestive sau infecțiile tractului urinar.

 

  1. Versatilitate

Pe lângă apa curată ce asigură o sănătate cât mai bună a familiei, bateriile sanitare Sanobi sunt proiectate pentru a fi estetic plăcute și potrivite pentru orice design interior, fie că vorbim de chiuveta de la bucătărie sau de la baie, de cadă sau bideu.

 

 

Astfel, dacă îți dorești să trăiești cu adevărat o viață sănătoasă alături de cei dragi, bateriile Sanobi din alamă trebuie să fie nelipsite din casa ta! Și nu uita că ai 5 ani garanție la acestea!