Aspectul plăcut al oricărei încăperi este dat de designul elementelor. Astfel, în baie, bunul gust depinde și de forma accesoriilor, dar și de materialul din care sunt confecționate. Cele mai ofertante în materie de design sunt modelele de suport pentru prosoape de baie din inox.

Oferta este variată, trebuie doar să hotărăști ce cumperi.  ( vezi produs )

Suport metalic tip inel

Sfatul nostru este să ții cont de dimensiunea băii de care dispui și să cumperi un suport pentru prosoape de baie din inox, care să se potrivească, pe cat posibil, cu celelalte accesorii din încăpere.

Dacă spațiul este unul mic, îți sugerăm să alegi un suport pentru prosop tip inel. Unele inele au o formă ovoidală și, deci, susțin mai multe prosoape.

Suport prosop inox tip bară sau bară dublă

În încăperile mai generoase ca spațiu, o idee bună este să montezi un suport pentru prosoape din inox tip bară ori cu bară dublă. Unde să le strecori? O posibilitate ar fi să le montezi lângă lavoar și cabina de dus/cadă, pe un perete despărțitor. În funcție de designul băii, acestea arată foarte bine și montate pe peretele de lângă ușă, vis-a-vis de cadă.

Nouă ne place să ne lăsăm imaginația liberă și să facem și combinații între produse cum ar fi să montăm pe același perete un suport tip bară dublă și unul dublu batant dedesubt.


Sistemul dublu batant ocupă un perimetru destul de restrâns, de aceea e la fel de indicat pentru băile de dimensiuni reduse. E practic și arată și foarte bine lângă cadă.

Cele mai căutate modele de suport pentru prosoape sunt cele care oferă un spațiu mai larg de stocare, pentru prosoape și pentru halate/pijamale. Suportul metalic dotat cu grătar sau cuierul metalic prevăzut cu cinci agățători metalice sunt achiziții perfecte pentru proprietarii amatori de produse rezistente și elegante.

Și partea cea mai bună e că toate aceste produse îți respectă și bugetul!

Deci, ce alegi?